Sammenhold og aktiviteter

Hirtshals Idrætscenter er et fælles samlingspunkt for en masse unge som ældre i Hirtshals kommune. Kom og bliv en del af vores fantastiske sammenhold.

Sportsgrene i Hirtshals

Hos Hirtshals Idrætscenter har vi mange forskellige former for sportsgrene. Fodbold, håndbold, golf, cykling og svømning er blot nogle af vores dejlige aktiviteter.

Bliv medlem på få minutter

Ønsker du at blive en del af idrætslivet, så kontakt os venligst på 98 94 44 00 og vi vil glæde os til at se dig næste åbningsdag.

Forespørgsel og tilbud på træningsophold og gruppearrangementer

Fill out my online form.

Forespørgsel og tilbud på hal- og lokaleleje

Fill out my online form.

Hvem er vi?

Hirtshals Idrætscenter blev påbegyndt i 1969 og Sportshallen stod færdig i 1970. Efterfølgende kom svømmehallen til i 1973. Vægtløfterlokale og værelsesfløj med gymnastiksal i 1979. Centeret er en selvejende institution med et repræsentantskab og en valgt bestyrelse. Den daglig ledelse er centerleder Rasmus Jespersen.

Siden det første spadestik blev taget for mere end 40 år siden, har Hirtshals Idrætscenter gennemgået en række til- og ombygninger, samt renoveringer. I efteråret 1994 blev hallens cafeteria flyttet til en ny 1. sal mellem sports- og svømmehallen. Det gamle cafeterielokale blev indrettet til multisal, som dog senere er blevet til motionscenter. I foråret 1995 blev centerets værelsesfløj renoveret. I år 2000 blev svømme-hallen næsten totalrenoveret med nyt teknik-og vandrensningsanlæg. 2006 blev der indrettet et nyt spinninglokale i forbindelse med motionscenteret. Idenfor de seneste år er omklædningsrummene i sportshallen blevet totalrenoveret.

I 2013 har centret fået udskiftet tag og indvendig loft, samt varme/ventilationsanlæg.

I 2015 har Hirtshals Idrætscenter taget en ny multihal i brug, som hovedsageligt skal bruges til bordtennis, men også andre formål.

Bestyrelsen

Bestyrelsen for Hirtshals Idrætscenter består 7 medlemmer, der ser som deres vigtigste opgave at sikre, at borgerne i Hirtshals og omegn nu, men også i fremtiden, har de bedste rammer for at kunne samles til såvel sportslige som kulturelle aktiviteter.

Formand: Dorte Andreasen - Svømmeklubben NEJST - tfl. 40924715 - e.mail glimtethirtshals@hotmail.com

Træningsophold & grupper

Hirtshals Idrætscenter kan bl.a. tilbyde træningsophold, gruppearrangementer eller lejrskoleophold med overnatning i lyse og venlige værelser med 4 eller 6 køjesenge. Der er endvidere adgang til bad og toilet på værelsesgangen, en dejlig terasse, køleskab, samt fælles- rum med mulighed for at se TV, spise og hygge.
Der er i alt plads til 80 personer.

Hirtshals Idrætscenter arrangerer, med stor succes, træningsophold for alle typer af grupper. Vi har haft alt fra almindelige sportsgrupper til et symfoniorkester på besøg, så intet er umuligt, hvis blot man tænker kreativt. Som standard udbyder vi 3 faste pakker til en særdeles rimelig pris, men man er også velkommen til at skræddersy sin helt egen pakke. Man skal blot udfylde og sende forespørgelsesskemaet, så sender vi et uforpligtende tilbud på arrangementet.
Velkommen!

Værelser

Værelserne ligger i værelsesfløjen, som har direkte adgang til hovedbygningen gennem en glasgang. Værelserne er lyse og venlige med køjesenge, bord, stole og skabs-faciliteter.
3 stk á 4 personer + 8 stk á 6 personer + 1 stk á 12 personer.

Fællesrum

I forbindelse med værelsesgangen ligger et fællesrum hvor der bl.a. er mulighed for at se TV, video og DVD. Lokalet er ligeledes udstyret med white-board og den ideelle ramme om kurser, møder, gruppediskussioner, middage eller bare ren afslapning. Der er endvidere køleskab til opbevaring af drikkevarer.

Tereasse

Mellem værelsesfløjen og hovedbygningen er der anlagt en lille hyggelig og lukket terrasse med havemøbler og grill.

 

Hernedenfor ses eksempler på træningsophold.

Cafeteria, selskaber og mad ud af huset

Cafeteriet ligger på 1. sal i centeret og tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer. Der er altid et bredt udvalg af både søde og sunde snacks. Fra cafeteriet kan man gennem vinduer følge med i aktiviteterne i både sports- og svømmehal.

Cafeteriet i Hirtshals Idrætscenter er forpagtet af Lars Henrik Kristensen. Vi har også festlokale i Hirtshals Idrætscenter hvor festen kan holdes.

Der leveres et bred udvalg af retter ud af huset, alt fra en lille frokost til den store fest. Ring og få en god snak med Lars Henrik.

Kontakt vores forpagter

Lars Henrik Kristensen på mail:  lhnk15@gmail.com

 Eller på 98944400*2

 

 

                    

          

   

 

 

 

 

 

    

 

 

    

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Sportshallen

Motionscenter

Mandag-fredag kl. 6.00 - 21.00
Lørdag kl. 6.00 - 18.00
Søndag kl. 6.00 - 18.00
Alle helligdage kun til kl. 18.00

Svømmehallen

 

Offentlig svømning vinter: 4/9 til 30/3

Tirsdage: 19.30 - 21.30

Torsdage: 20.00 - 22.00 (med mulighed for saunagus)

Søndage: 17.00 - 18.30

Offentlig svømning 1/4 - 31/8

Tirsdage 18.00-19.00 for alle

Tirsdage 19.00-21.30 for voksne

Torsdage 19.30- 21.30 for voksne

(lukket helligdage)