Cafeteria, selskaber og mad ud af huset
Cafeteriet ligger på 1. sal i centeret og tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer. Der er altid et bredt udvalg af både søde og sunde snacks. Fra cafeteriet kan man gennem vinduer følge med i aktiviteterne i både sports- og svømmehal. Der er også mulighed for et rask spil pool.

Annettes festservice

Cafeteriet i Hirtshals Idrætscenter er forpagtet af Annette Klitgaard, der også driver Annettes Festservice. Her kan du bestille de lækreste retter og selv sammensætte din menu nøjagtig, som du ønsker den, samt få maden bragt lige til døren. Derudover tilbyder Annette også hjælp til den totale festløsning, hvad enten festen holdes ude eller i festlokalet ved cafeteriet i Hirtshals Idrætscenter.

Mad ud af huset

Buffet   

Forretter:
  • Varm røget laks På salatbund m/ jordbær og melon.
  • Indbagt torsk og laks i butterdej.
  • Kold dampet laks m/ marinerede urter.
  • Spinatroulade m/rejefyld.
  • Røget forel m/æggestand.
  • Fiskefad m/rejer, æg og dressing.
  • Fiskefilet på julienne i fløde.
  • Stegt fiskefilet m/remoulade og rugbrød.
  • Amerikansk kyllingesalat m/ananas og bacon.
  • Butterdejsstænger m/skinkefyld.
  • Røget lakseroulade m/laksemousse.
  • Majspandekager fyldt m/ laks og flødesauce, dertil flødestuvet spinat.
  • Kaviar- eller tunrand m/ rejer.
  • Tortilla m/røget laks og sprødsalat.
  • Hjemmebagt brød og smør medfølger til både for- og hovedret.

Hovedretter:
  • Marineret kalkuncuvette.
  • Saltbagt kalkunbryst.
  • Fyldt ribbensteg m/fars, peberfrugt og champignon.
  • Honningmarineret svinekam.
  • Helstegt oksefilet.
  • Lammekølle m/ persille og hvidløg.
  • Jægersteg. ( Nakkesteg fyldt m/bacon og chamgignon).
  • Italiensk farsbrød m/ost og persille.
  • Kyllingespyd.
  • Hotwings.
  • Let saltet skinke m/svær.
  • Kalveculotte.
  • Kalkunbryst farseret m/porrer og bacon.
  • Grønsagstærter.
  • Div. specialsalater. 2 slags kartofler.

Dessert:
  • Kvarklagkage.
  • Nøddekage m/cremefraiche.
  • Frugttærte m/cremefraiche.
  • Marskage.
  • Sprøde bunde m/whiskyfløde.
  • Lagkage m/creme og fløde.
  • Rugbrødslagkage.
  • Appelpie m/vanilliecreme.
  • Rabarbertærte m/cremefraiche.
  • Pæretærte m/ cremefraiche.
  • Daimis på nøddebund.
  • Skildpaddeis.
  • Chokoladelagkage m/banan og kakaofløde.
  • Pennacotta
  • Marange lagkage m/hindbærfløde.
  • Rabarbertrifli
  • Italiensk ostekage.

Der kan frit vælges;

2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter
Pris pr. kuvert kr. 198,-

3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter
Pris pr. kuvert kr. 218,-

1 forret, anrettet på tallerken, 2 hovedretter og 1 dessert.
Pris pr. kuvert kr. 188,-

Børn under 14 år 1⁄2 pris

Pristillæg pr. kuvert under 25 personer kr. 30,-

Ved mere end 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km leveres maden frit. Skåle og fade leveres rengjorte retur af kunden.
I tilbuddet medfølger ingen hjælp. Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.

Forslag til Natmad:
  • Karrysuppe.
  • Aspargessuppe.
  • Minestronesuppe.
  • Gullashsuppe.
  • Alm. klar suppe m/urter, kød- og melboller. • Frikadeller m/kold kartoffelsalat.
  • Grøntsagstærte.
  • Pizza m/div. fyld.
  • Skinkestænger. m/salat.
  • Biksemad m/spejlæg.
  • Sandwich. m/ div. fyld.
  • Pølser m/brød og tilbehør.
  • Pizzasnegle m/skinke- og oksekødfyld.
  • Pandekage m/kyllinge- og oksekødfyld.
  • Hjemmelavede burger.
  • Bøf m/løg, rugbrød og spejlæg.
  • Tarteletter m/høns i asparges.


Tillæg for natmad pr. kuvert kr. 48,-.

Mexikansk buffet

  • Tortillia m/kyllinge- og oksekød. • Tarco m/ost og salsa.
  • Chilli con carne m/ris.
  • Hotwings.
  • Marineret kyllingebryst.
  • Chilli poppers.
  • Gurkemole og cremefraiche.
  • Lille salatbar og brød.

Samlet kuvert pris 148,- pr. pers.


3 retters menu

3 retter, som I selv kan sætte sammen efter eget valg.

Forretter:
  • Røget laks m/asparges og dilddressing.
  • Røget forel m/æggestand, purløg, rejer og dressing.
  • Kold dampet fisk m/rejer, asparges og rød dressing.
  • Rejecocktail m/ dressing.
  • Dampet laks m/marinerede urter, rejer og dilddressing.
  • Røget lakseroulade m/laksemousse, rejer og krydderurtecreme.
  • Spinatroulade m/ rejefyld og krydderurtecreme.
  • Skal m/stuvning af asparges og rejer.
  • Skal m/høns i asparges.
  • Amerikansk kyllingesalat på ananasring m/karrydressing.
  • Røget spegeskinke m/melon, salat og dressing.
  • Bruschetta - 3 stk anrettet m/pestro.

Til alle forretter medfølger hjemmebagte flutes.

Hovedretter:
  • Svinekam m/sprød svær, hvide og brune kartofler, rødkål, asier, skysauce og chips.
  • Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat, tyttebær, asier, 1⁄2 æble m/gele, hvide og brune kartofler og vildtsauce.
  • Sprængt svinekam m/2 slags grøntsager, hvide kartofler og aspargessauce.
  • Glaseret hamburgryg el. herregaardsskinke m/salat og flødekartofler.
  • Let saltet skinke m/svær, 2 slags dampede grøntsager, kartofler og rødvinssovs.
  • Fyldt ribbensteg m/mixed salat, kartofler og skysovs.
  • Jægersteg (nakkesteg fyldt m/bacon og champignon) m/broccolisalat, kartoffelbåde og skysauce.
  • Rødvinsmarineret nakkefilet m/2 slags grøntsager, hvide kartofler og rødvinsflødesovs.
  • Marineret kalkuncuvette m/stegte grøntsager, små ristede kartofler og paprikasauce.
  • Gammeldags oksesteg m/bønner, glaserede perleløg, tyttebær, hvide kartofler og skysauce.

Dessert:
  • Daimis på nøddebund m/jordbærpuré.
  • Rubinsteinerkage m/vandbakkelser.
  • Div. fromager.
  • Fløderand m/kirsebærsovs.
  • Islagkage m/3 slags is efter eget valg.
  • Grandmarieneris m/orangesovs.
  • Chokoladekage m/frugt og is.
  • Mandelrand m/frugt og vanillieis.
  • Mokka- og chokoladeis m/bananer.
  • Chokoladesandwichis
  • Svesketrifli.
  • Kirsebærtrifli.

Samlet kuvertpris 168,- kr. pr. pers.



3 retters luksus-menu

Sammensæt selv jeres menu.

Forretter:
  • Fiskesymfoni m/3 slags fisk og rejer, samt krydderurtecreme.
  • Varm indbagt laks i butterdej m/flødestuvet spinat.
  • Butterdejslagkage m/dampet fisk, rejer og spinat.
  • Laksefarseret fiskefilet m/rejer og rød dressing.
  • Kold laksepaté m/spinat, rejer og urtedressing.
  • Stjerneskud m/dampet og stegt fisk, samt rejer og dressing.
  • Hummersuppe m/fisk og rejer.
  • Kold indbagt torsk og laks m/rejer og dressing.
  • Rødtungefilet på julienne.
  • Kaviarrand m/ruller af dampet fiskefilet og rejer.
  • Filokurve m/dampet fiskefilet, rejer og stenbiderrogncreme.
  • Majspandekager fyldt m/laks og flødesovs, dertil flødestuvet spinat.
  • Tortilla fyldt m/laksemousse anrettet på salatbund.
  • Tapastallerken m/hummersuppe, hvidløgsstegte rejer og bruschetta.
  • Flødelegeret svampesuppe.
  • Rose af røget tun anrettet på frissésalat, bacon og balsamicodressing.

Der medfølger hjemmebagte brød.

Hovedretter:
  • Rosastegt andebryst m/forårsløgkompot, minimajs i baconsvøb. Hertil appelsinsalat med pommes rissolie og rødvinssauce - tilsmagt med appelsin
  • Kalvefilet stegt som vildt m/rodfrugt soufleé, vindruekompot, minimajs i svøb. Hertil smørstegte kartofler vendt i nødder, samt vildtsovs.
  • Helstegt kalvefilet m/ristet champignon, 1⁄2 tomat m/ost og oregano, bønnesaute, kartofler og skysauce.
  • Helstegt oksefilet m/3 slags grøntsager, græske kartofler og rødvinsflødesauce.
  • Saltpudeindbagt oksemørbrad m/3 slags grøntsager, 1⁄2 bagt kartoffel og mild pebersauce. (tillæg til pris kr. 25,-)
  • Urtefarseret kalkunbryst, 1⁄2 tomat m/ost og oregano, dampet broccoli, minimajs i svøb, kartofler og paprikasauce.
  • Lammekølle m/hvidløg og persille, taziki, stegte grøntsager, timiankartofler og lammesky.


Dessert:
  • Desserttallerken m/nøddekage, brombær- pure, frisk frugt og 2 slags is.
  • Råsyltede brombær m/chokoladekage og vanillieis.
  • 1⁄2 ananas fyldt med frisk frugt, hertil soft ice.
  • Nøddekurve m/3 slags is og pyntet m/frisk frugt. El. frisk frugt og soft ice.
  • Frugttærte m/soft ice.
  • Rubinsteinerkage m/vandbakkelser.
  • Isbombe m/marcipan, chokoladestykker og walnødder, hertil skovbærcoulis.
  • Is fragelité m/orangesovs og frisk frugt.
  • Pennacottam/ rababerkompot .
  • Chokolade Tiramisu.

Samlet kuvert pris kr. 238,- pr. pers.

Ved mere 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km. leveres maden frit. Skåle og fade leveres rengjort retur af kunden.
I tilbudet medfølger ingen hjælp. Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.
Jeg takker for henvendelsen og ser frem til at høre nærmere. Har I andre ønsker, vil vi forsøge at efterkomme disse.
Med venlig hilsen
Annette Klitgaard

Cafeteriet

v. Annette Klitgaard

Tlf.: 98 94 40 33
Mobil: 28 10 37 54

Åbningstider:
I cafeteria. 

Mandag og onsdag:
Efter aftale.
Tirsdag og torsdag:
kl. 16.00 - kl. 19.00

Ved stævner vil der være åben efter behov.

Fredag,Lørdag og søndag,
afhængig af aktiviteterne i centeret.

Tirsdag og torsdag er der salatbar
SPIS HVAD DU KAN FOR 40,-  KR.